Reweb logo

Contacteer ons

Bedankt voor uw interesse in Reweb! Heeft u vragen over onze diensten, of wenst u een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande mogelijkheden.

Telefoon

Bel ons op +32 474 61 68 19.

E-mail

Stuur ons een e-mail op info@reweb.be.

Chat

Stuur ons een bericht op Instagram.

Formulier
Reweb

Rekollettenstraat 27M (bus 21), 8500 Kortrijk, België

+32 474 61 68 19
info@reweb.be

Wettelijke info

Ondernemingsnummer:
0798.942.478

BTW-nummer:
BTW BE 0798.942.478

Bankgegevens

Raul Engels
IBAN: BE41 0019 4740 2110
BIC: GEBABEBB

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een website of webshop te laten maken?

De prijs van een op maat gemaakte website of webshop is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal pagina’s, het ontwerp, de complexiteit, de functionaliteiten enzovoort. Bij Reweb zijn onze prijzen helder en transparant, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Kan ik mijn bestaande website laten upgraden naar een op maat gemaakte website?

Ja, zeker! Als u al een website heeft, kunnen wij deze upgraden naar een op maat gemaakte website die voldoet aan uw wensen. Wij kunnen uw bestaande inhoud behouden en deze integreren in een nieuw ontwerp dat perfect aansluit bij uw bedrijf.

Kan ik zelf de inhoud van mijn website of webshop beheren?

Ja, dat kan zeker! Wij bieden gebruiksvriendelijke content management systemen (CMS) waarmee u zelf gemakkelijk uw website of webshop kunt beheren en bijwerken. Wij zorgen voor een uitgebreide training en ondersteuning zodat u zelf de controle over uw website kunt behouden.

Kan ik mijn website of webshop later uitbreiden met extra functies?

Ja, dat is mogelijk! Onze op maat gemaakte websites en webshops zijn flexibel en schaalbaar, wat betekent dat u extra functies en mogelijkheden kunt toevoegen. Wij zorgen ervoor dat uw website of webshop klaar is voor toekomstige uitbreidingen en wijzigingen, zodat u altijd kunt blijven groeien en evolueren met uw bedrijf.

Bieden jullie service- en onderhoudsdiensten aan na oplevering van mijn website/webshop?

Ja, zeker en vast. Onze service- en onderhoudsdiensten omvatten het monitoren van de prestaties en veiligheid van uw website, het uitvoeren van regelmatige updates en backups, het oplossen van eventuele technische problemen, het bieden van ondersteuning enzovoort.